terkedu…!!!!

terkedu seketika dengan apa yang berlaku baru2 ni di kalangan komuniti blogger yang sememangnya tidak besar….! lepas tu baca pulak entry Denaihati pasal “hilang kawan kerana blog awards”….

baru tak sampai sebulan jadi blogger kononnya lah heeee, aku sudah terdedah dengan budaya yang tidak berapa syokkkk disebabkan blog awards yang ada kontroversi….aku ni dari dulu memang penyokong tegar denaihati, suruh vote aku pun vote, suruh buat blog aku pun buat blog, suruh hadir seminar aku pun hadir….heee…tengah syok2 mengikuti perkembangan sebahagian blogger2, tetiba aku dikejutkan dengan budaya “tak puas hati” dalam merebut awards….idea nak buat entry yang tengah meluap luap terus hilang….huhu

tapi tak apa lah, aku ada blog pun hanya utk suka2 dan nak mempromosikan bisnes tudung ku jer, kalau dapat menyumbang sikit2 kat aktiviti dikalangan blogger pun alhamdulillah….mana yang patut dikongsi aku kongsi lah…kan berkongsi itu indah..ahakzzz…

 

Sila Kongsi :