saat manis : waktu santaiku…..

pagi ni entah kenapa tetiba hati terasa hiba, sayu dan macam2 perasaan timbul…airmata mengalir tanpa izinku…cuba nak buat perangai dengan cowok tapi berjaya dipujuk… sesuatu tentang cowok ku, dia memang pandai memujuk dengan  ayat2 kacak…aku “the most sarcastic person” suatu ketika dulu pun boleh kecundang…huhu…

tak mau membiarkan diri terus hiba pilu, aku mengambil keputusan untuk keluar makan2 dan menyantaikan diri, cuci mata dan silap2 cuci wallet..huhu.. destinasiku adalah pavilion….called my teman setia izana.biz untuk menjadi peneman….

sejak kembali dari tanah suci (musim cuti sekolah yang lepas) aku memang banyak di rumah menguruskan bisnes sampai terlupa untuk diri sendiri…. so sampai jer pavilion terus terjah madam kwan (lunch)…laporrrr

 

my lunch today….kari ikan, udang goreng dan kangkung belacan by Madam Kwan

tak tau nape, tak brapa sedap jer lunch hari ni, mungkin sebab dah lewat kot, sampai pavilion jer dah 2.30 pm huhu… cuba satay pulak… baru boleh masuk….

makan satay baru ok sikit….

check in di pavilion dapat di hidu teman nun jauh di seri kembangan hihi…. lepas makan terus jer pi cuci mata, doa2 tak cuci wallet lah..

pi service jam kejap, beli kat klcc, nasib baik kat pavilion depa layan… syukur… settled..

memang rasa santai dan released lah… padan muka aku, kerja tak henggat….

berkenan satu huhu… new arrival….

ingat nak cuci mata kat butik chopard…. huhu ada orang sekodeng aku…. terjumpa DH and wife…ingat dia saje2 jer rupa2nya sampai jugak kat pavilion….

masuk butik feragamo shopping sun glasses…apa macam cun tak….me @ mrs DH

 

sangat2 meminati PANDORA… berkenan design ni tapi saiz untuk ku tak de uwaaaa

 

peneman setiaku… sakinah & her little girl

dah puas shopping, jalan2 dan jeling (diamond chopard huhu tak mampu lagi)… kami pun terus ke foodcourt for teh tarik dan sembang.com dari asar sampai lah lepas maghrib…. biasalah akak bila dah jumpa DH @ wife cerita business sampai esok pagi pun tak abis….kena berpisah cepat sebab esok pagi2 DH and family akan ke Beijing for school holiday’s vacation… happy holiday ya….kenang daku dalam holidaymu…

fuhhh…. memang released lah…. thanks so much to my beloved frenz sakinah…. so jangan lupa our next vacation yer…macam mana sibuk sekali pun, kita memang kena ada masa untuk diri sendiri….lama betul tak ke spa and salon…

untuk semua rakan2 blogger yang nak celebrate school holiday…. selamat bergembira bersama keluarga tercinta ya….! tak nak pi jauh yang dekat2 pun ada…. ulu yam ker….hehe …layanzzzz

Sila Kongsi :