isteri curang sebab suami “cold”

*
assalamualaikum dan salam penuh kedamaian buat semua…..

you are so cold!!!! tidak tahu berasmara!!! sentuhan abang kolot!!!! he makes me like a woman, kami banyak persamaan, we are cut from the same piece of paper, we complete each other… ya I memang jahat, abang pun dah tahu, sekarang lepaskan saya….!!!! jerit si isteri kepada suaminya, apabila kecurangan isteri dapat di hidu oleh suami….. astaghfirullah…

emmm macam-macam kan kisah masyarakat hari ini, sebenarnya kak sweetkurma nak kongsikan satu cerita tentang rumahtangga yang kak SK dapat dari pembacaan kisah benar yang dipaparkan di sebuah majalah, sebagai seorang isteri, sudah tentunya jiwa kak SK tersentuh dengan situasi sebegini, dimana kemungkaran berlaku di sana sini…

memang banyak kes perceraian berpunca dari masalah ketidakpuasan dalam hubungan suami-isteri, isteri sangat jarang mempersoalkan secara terang-terangan tentang ketidak-puasan dalam hubungan intim tapi ianya ditunjukkan melalui tindakkan, tapi tindakkan berlaku curang ini adalah sangat2 tidak patut kerana banyak cara lain untuk menyelesaikan masalah…

suami juga kena peka, kalau si isteri tu meminta yang bukan2 atau buat perangai yang bukan2 tu, emmm adalah tanda2 yang isteri tidak puas dalam hubungan intim, sebab ramai juga suami yang pentingkan diri sendiri, pentingkan kepuasan sendiri tanpa berfikir tentang kepuasan pasangannya…

suami tak puas boleh kawin lagi satu dua tiga, tapi isteri tak puas tak ada pilihan kecuali berbincang dengan suami elok2 dan tak perlu rasa malu, berlaku curang di belakang suami adalah tindakkan yang merosakkan akidah…nauzubillah…

dalam hubungan rumahtangga, suami dan isteri adalah saling melengkapi, dengan ini peliharalah ianya dengan baik, agar perkara2 yang dilarang oleh agama tidak berlaku dengan sewenang-wenangnya….

Allahu Akhbar, Subhanallah, Astaghfirullah

Sila Kongsi :