Louis Vuitton (LV)

assalamualaikum dan salam penuh kedamaian buat semua….,

tak tahu lah kenapa sejak akhir2 ni banyak betul spam dalam blog akak cerita pasal LV (louis vuitton), panjang lebar pulak cerita dia, akak memang terus delete jer lah….akak memang tak sanggup tergoda sebab cukup2 lah…spam ni jadi menyemak pulak…

adakah ianya ada kena mengena dengan entri yang akak post sebelum ini
adakah ianya ada kena mengena dengan entri yang akak post sebelum ini
moga keinsafan untuk tidak terlalu kerap shopping barangan berjenama menjadi kenyataan
moga keinsafan untuk tidak terlalu kerap shopping barangan berjenama menjadi kenyataan

matlamat untuk 2013 memang lain dari yang lain, nak banyak travel dan kalau boleh nak elak shopping, kalau boleh lah, harap2 boleh lah….nak focus kat anak2 juga agar sukses dalam hidup dunia dan akhirat…

sumber facebook
sumber facebook

mari lah menuju kejayaan….

Sila Kongsi :