selendang labuh

assalamualaikum

lama tak “update” blog ni, hari ni kak sweetkurma cuma nak “update” selendang sebab memang terlalu sibuk dengan tempahan dan juga penyediaan stok untuk hari raya, ramai yang dah mula membeli untuk di pakai raya, walaupun bulan Rejab tak tiba lagi hehe

ramai yang bertanya selendang yang besar dan panjang sebab bila di pakai nampak labuh dan masih kelihatan anggun, sebenarnya sebelum ni ada buat juga, tapi bila dah terlalu sibuk dengan design yang lain, selendang labuh ni terlupa dan “re-stock”, syukur ada lah juga buat yang baru, alhamdulillah banyak yang dah terjual…

curve1

curve2

curve3

curve4

curve5

curve6

curve7

curve9

curve10

curve12

curve11

curve13

curve14

design selendang2 di atas adalah berbentuk halfmoon di kanan dan kiri, dan ianya nampak cantik bila di gayakan..

sebenarnya banyak lagi design tudung di fanPage kak sweetkurma, kalau ada yang ingin singgah boleh lah LIKE, fanpage “kedai kak siti” di sebelah kiri blog akak ni…

sekian, buat kali ini

wassalam

Sila Kongsi :