Tudung Kanak-Kanak

Syukur alhamdulillah di kesempatan yang ada ini, sweetkurma ingin bercerita sedikit tentang tudung untuk kanak2 yang ada di kedai kak siti @ little scarf collections. Tudung kanak2 yang ada di kedai kak siti bukannya produk baru kerana ianya sudah menjadi salah satu produk keluaran kedai kak siti cuma selama ini sweetkurma kurang bercerita tentangnya….. Tudung kanak2 yang ada setakat ini yang mudah pakai jenis sarung dan soft awning, untuk yang instant shawl or butterfly shawl belum ada lagi, namun menjelang musim perayaan nanti, kedaikaksiti.com merancang untuk mengeluarkannya, InsyaAllah…..

image

image

image

image

image

image

Design untuk tudung kanak2 ini adalah yang mudah pakai @ sarung terus dengan “soft awning” yang mudah di urus dan bersesuaian dengan kanak2, alhamdulillah sambutan sangat2 baik sejak ianya diperkenalkan beberapa tahun lepas….. Kedaikaksiti.com juga bersedia untuk menerima tempahan bagi yang berminat untuk menjalankan perniagaan tudung dengan jenama sendiri…..

Ianya menjadi lebih laris apabila menjelang hari raya aidil fitri, mulai sekarang sudah ramai yang mencari untuk anak masing2, ada juga yang membeli secara pukal bagi tujuan perniagaan… Dengan adanya tudung kanak2 ini, sweetkurma harap ianya dapat menyelesaikan masalah ibu2 yang tercari cari tudung untuk anak2….. untuk keterangan lebih lanjut, ianya boleh di perolehi dari fanpage kedai kak siti yang tertera di sebelah kiri blog ini atau email ke sayasiti@sweetkurma.com…..

LOVE

 

Sila Kongsi :