jalan2 cari makan : makan lagi….patut lah gedebom…!

kawan datang rumah nak belanja makan sebab dapat bonus 2 bulan gaji….aku tak teragak agak terus angkat kaki…dia suruh pilih tempat, so tempat makan pilihan aku tentulah yang dekat dengan rumah (boleh jalan kaki je)….

sakura kristal, festival city mall kat danau kota ler mana lagi….dah lah dapat bonus 2 bulan gaji pastu nak pi holiday ke Italy pulak tu…layanzzz jer lah…

menu yang menarik, jadi orang sentiasa ramai

menu pilihan ku tentulah yang aku suka kan… nasi ciput jer…lauk jer banyak….

ayam 3 rasa…2 org makan mcm 4 org makan huhu
kari makanan laut…memang sedap giler
soon goreng ni memang kegemaran ku
jasmine tea….segerrrr

buat kawanku yang sudi belanja ni, moga Allah limpahkan rezeki yang banyak dan cepat mendapat jodoh baru…aamiinnn…jangan lupa ole-oleh dari Italy yer….heee

 

Sila Kongsi :
  • Hafizul May 4, 2012 at 1:08 am

    Wahh…masa ni aku tengok gambar makanan, sekadar tengok je la..kat dapur memang tak de lauk dah..saba yer perut…huhukkk

    • sweetkurma May 4, 2012 at 1:16 am

      hahaha….kejut lah orang rumah suruh masak maggi…. tak pe nanti mai danau kota kita layanzzz makan yer….

      • Hafizul May 4, 2012 at 1:47 am

        InsyaAllah..Ada rezki saya kat danau kota, smp latu..orang rumah mimpi pah mana doh masa ni..hehe

  • Eizil May 4, 2012 at 2:47 am

    Woo, leleh tengok menu… nanti next time saya singgah sana, kita lepak makan2 kat situ plaks yer kak… asyik tengok gambar jer, kena gak merasa sendiri… hehehe

    • sweetkurma May 4, 2012 at 7:42 am

      itu lah pasal, kena plan betul2, kat danau kota ni tempat makan mmg banyak…tengok lah badan akak ni huhuhu…..

  • puanbee May 4, 2012 at 3:00 pm

    sedap ke air jasmine tu kak.. waa macam nampak rasa ada pudina sikit tu

    • sweetkurma May 4, 2012 at 3:29 pm

      mmg sedap bee, dia mcm green tea jugak…

  • yanmie May 8, 2012 at 5:24 pm

    Salam,

    Kari makanan laut? owhhh terliur, makan kat mana nie?

    • sweetkurma May 8, 2012 at 6:13 pm

      kat sakura kristal restaurant festival city mall, kat area umah akak yan…nanti yan turun kl boleh kita layanzzz

      • yanmie May 8, 2012 at 6:52 pm

        oooo tau2 kat tmn melawati ye?

        • sweetkurma May 8, 2012 at 6:56 pm

          bukan…. kat festival city mall, taman danau kota….area umah akak…walking distance jer

        • Razifredz May 10, 2012 at 11:26 am

          Patut la jalan kaki je

  • Razifredz May 10, 2012 at 11:24 am

    memang enak2 belaka nampak menunya … pasti menjilat jari ni

    • Razifredz May 10, 2012 at 11:25 am

      Argh …. aku plak yg lapar ni

      • sweetkurma May 10, 2012 at 6:52 pm

        memang sedap zif, tapi sangat jarang jugak pegi sebab tak sempat, dok kalut dengan kedai tudung, selalu suruh anak tapau jer….ni pegi sebab kawan ajak sebelum dia pegi italy…

  • munir ardi March 6, 2013 at 1:30 am

    terliur dan lapar malam-malam nih kak lihat semua foto itu
    munir ardi recently posted..Apa kataku tentang Brand Denaihati Bagian 1My Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge