saat manis : manisnya lah hidup ini…..

alhamdulillah…terasa manisnya hidup ni kan bila mendapat sesuatu yang tidak dijangka…..petang ni dapat undangan minum petang bagi meraikan ulangtahun kelahiran teman di bumbu desa….

happy birthday kinah…moga sukses dunia dan akhirat…aamiinn

birthday kawan baik…kinah dapat special gift “galaxy note, perfume dan t’shirt”…bersinar sinar wajah dia bila dapat sesuatu yang tidak di jangka… aku tengok jer lah (jelezzzz sebenarnya huhu)….

tadaaaaaa…. aku pun dapat…. tak tau lah nak kabo apa ni…rezeki terpijak ke apa

terimakasih Allah atas rezekiMu ini….manisnya madu eh bukan…! manisnya kurma eh bukan!…manisnya lah hidup ini bila dapat kezuttannn…

lagi lah terkezutttt dan bertambah tambah manisnya… bila dapat yang ini….!

very exclusive…. terharu makkkk

ini adalah perfume HERMES – Paris….botol yang ke dua aku dapat dari insan yang sama, cuma sebelum ni fizikal botolnya agak berbeza……terimakasih yer….

yang ini pun aku dah rasa nikmat kemanisan.. walaupun tak dapat menikmati kemanisan mengembara…!

terasa macam mengembara sama pulak….heee

manis kan hidup ini….lagi manis kalau di tambah dengan kurma dan madu…opppssss….i’m sorry….layanzzzz

 

 

 

Sila Kongsi :