jalan2 cari makan : menjamu selera di muara sungai duyung melaka

minggu lepas ajak teman terbang kejap ke muara sungai duyung untuk menjamu selera, walaupun dah pernah pergi tapi kami tetap tak berapa pandai nak ke sana, minta bantuan teman (dr dian) dari hospital melaka untuk ke destinasi selepas waktu kerja…

dr dian, tudung biru kanan sekali, sangat sporting dan sanggup teman kami ke sini
lina teman yang sanggup menyupir ke muara sungai duyung…thanks lina…terbaekkkk lah
alhamdulillah dapat meja yang ngadap laut…
sayur campur
kupang masak pedas
udang goreng
ketam masak pedas
alhamdulillah…kenyang sudah…tak tahu lah makan ke apa ni…huhu

lepas dinner jer, kami terus gerak balik kuala lumpur, alhamdulillah jam 10,30 dah sampai kuala lumpur semula, memang puas dan bebaloi baloi….

kalau lah lelaki ini ada sekali tentu meriah….!

Sila Kongsi :