aktiviti : sepetang bersama blogger

seronok meraikan majlis sepetang bersama blogger

Memang layanzzz lah…semua peserta seminar wordpress dijemput untuk majlis ini…ramai juga blogger yang hadir dan mereka ini tersangat lah sporting orangnya…aku sangat seronok kerana menjadi salah sorang penaja jemputan melalui Little Scarf Collections (pembekal tudung mudah pakai), menjadi penaja untuk cabutan bertuah dan juga contest gadget impian (galaxy note) yang dimenangi oleh blogger hensem heee…jangan mare…akak gurau jer dik…tahniah yer…

Ombak rindu versi blogger….

encik haris dan izzah versi blogger…heee

Yang ini aku tak tahan…bila zarul umbrella (penyanyi@blogger jemputan) mencari peserta lelaki dan perempuan untuk naik ke pentas….maka banyak lah suara2 nakal dikalangan adik2 menyebut namaku..kak ct…kak ct…aku mula2 tu malu2 miawwww jugak heee pastu bagi lah sporting  sikit…terkezut.com bila kena menyanyi dan berlakon watak “izzah dalam ombak rindu”…aku tak lah neves sangat sebab 2 kali aku menonton wayang, dan berkali kali tengok CD dan Astro First…novel dia pun aku ada…..penulis ombak rindu pun satu sekolah dengan ku…apa lagi…aku pun layanzzzz lah…kira ok lah (ramai jugak paparazzi) yang snap gambo heeee terperasan diriku….

Aku sangat tersentuh dengan ombak rindu huhu…. kerana aku ada cerita tersembunyi….jeng jeng tungguuuu…..!

Sila Kongsi :
  • UpProfits April 17, 2012 at 5:51 pm

    Salam kak siti,

    Singgah jenguk blog penaja SGnote saya tuh..hehe

    • sweetkurma April 17, 2012 at 7:01 pm

      inshaAllah, sejak majlis sepetang bersama blogger tu, memang akak cari blog upprofits ni…inshaAllah…akak followwww

      • Myra Jay April 23, 2012 at 5:24 pm

        Upprofit dah jumpa dengan penaja Note nya..

        Best dan bertuah 🙂

  • […] kasih kepada kak Siti dari Little Scarf Collections (LSC) kerana sudi menjadi penaja Samsung Galaxy Note […]

    • sweetkurma April 18, 2012 at 8:07 am

      sama2 moga terus sukses….inshaAllah jika ada rezeki ingin terus menaja mana2 contest…

    • sweetkurma April 18, 2012 at 8:21 am

      sama2 yer…masa baca entry kenapa samsung galaxy note jadi impian, kesian ada dan kelakar pun ada heeee…siap tunjuk gambo hp lama lagi tu…alhamdulillah tak lama lagi impian akan menjadi kenyataan, doa akak semoga terus sukses, harap dapat bekerjsama di masa2 akan datang, mana tahu lepas ni isteri pulak dapat tudung free…heeee

  • razifredz April 18, 2012 at 12:53 am

    hebat … blog dh cantik

    • sweetkurma April 18, 2012 at 7:58 am

      heee iya ker…baru belajar…terimakasih sudi singgah….

    • sweetkurma April 18, 2012 at 8:10 am

      terimakasih banyak atas sokongan…saya orang tua baru belajar kalau salah tolong tunjukkan heeee

      • Razifredz April 25, 2012 at 4:58 pm

        tua muda tak kisah kak, yg pasti mahu … hehehe

  • cikgu naman April 18, 2012 at 2:00 am

    kak siti @ izah..hehe

    wah..haritu dengar xde blog lagi..tiba² dah ada ni..mesti nak praktikkan ilmu dr seminar tuu

    • sweetkurma April 18, 2012 at 7:58 am

      heee ala dik, masa tu baru ada nama blog jer, ni baru belajar sikit buat entry…terimakasih banyak2 sudah singgah ke blog kak siti@izzah heeee

      • Myra Jay April 23, 2012 at 5:25 pm

        Chaiyok2..
        Semoga bisnes akak bertambah maju dan blog pun mantap 😉

        • sweetkurma April 23, 2012 at 6:54 pm

          aamiinnn, tq sudi singgah dan tq juga atas doanya…moga myra terus2an sukses…

  • Juan April 19, 2012 at 1:35 am

    best plak entry ni, hehehe

    • sweetkurma April 19, 2012 at 8:14 am

      ohh so sweet….tq banget juan….

  • abangensem April 19, 2012 at 7:53 am

    “Ape kejadah aku nak kawen dengan kau. Aku kan dah ada Nurul. Nurul.. Nurul.. Nurul mana?”.. En Haris a.k.a abangensem.. Hahaha.

    • sweetkurma April 19, 2012 at 8:12 am

      saya tak kisah walaupun encik sudah ada nurul….saya hargai jasabaik encik…nikahi lah saya nikahi lah saya….kwang kwang kwang…btw nurul dah pakai ker tudung cabutan bertuah tu….heeee

  • sohoque February 3, 2013 at 12:09 pm

    Last year punya sbb ada kena naik pentas ek? Takutttt!

  • Bang Iwan February 3, 2013 at 12:27 pm

    Kembali membaca entri ini untuk membandingkan kemeriahan SBB kemarin
    Bang Iwan recently posted..Inilah Daftar Lengkap Pemenang Infotainment Awards 2013My Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge