world of gucci

assalamualaikum dan salam penuh kedamaian buat semua…

alamak kenapa kak sweetkurma tiba2 tulis entri “world of gucci”, emmm nak menayang ke gucci yang dia ada, oh tidak, kak sweetkurma cuma nak berkongsi cerita, bahawa blog kak sweetkurma dah kena serang hendap oleh spammer gucci, banyak betul cerita pasal gucci… huhuhu akak tak mampu nak memiliki gucci banyak2, ada pun cuma 3 ketul, seketul beli di KLCC dan dua ketul kirim kawan yang pergi ke europe…

ini jer gambar gucci yang akak masukkan dalam entri akak "wordless wednesday", tiba2 banyak spammer gucci masuk
ini jer gambar gucci yang akak masukkan dalam entri akak “wordless wednesday”, adik beli di milan (separuh harganya dari butik gucci di pavilion), tiba2 banyak spammer gucci masuk
ini satu2nya gucci yang akak beli di klcc, sangat selesa untuk travel, dah 2 kali sling-bag ni ikut akak ke Tanah Suci...beli kat sini separuh lebih mahal kalau beli di europe, kalau ada yang yang nak membeli lebih baik beli di europe kirim kawan2 yang ke sana
ini satu2nya gucci yang akak beli di klcc, sangat selesa untuk travel, dah 2 kali sling-bag ni ikut akak ke Tanah Suci…beli kat sini separuh lebih mahal kalau beli di europe, kalau ada yang nak membeli lebih baik beli di europe kirim kawan2 yang ke sana
yang ini, ramai yang nak beli second-hand dari akak sebab limited edition, tapi akak tak jual sebab kalau nak beli lagi rasanya tak mampu kot, ini kirim kawan kat europe, harga dia dua setengah kali ganda kalau beli di sini...
yang ini, ramai yang nak beli second-hand dari akak sebab limited edition, tapi akak tak jual sebab kalau nak beli lagi rasanya tak mampu kot, ini kirim kawan kat europe, harga dia dua setengah kali ganda kalau beli di sini…

akak tak pandai sangat nak cerita pasal hubungan mesra google dengan blog ni, akak rasa baru sekali tulis pasal gucci, itu pun tak ada cerita sekadar “wordless wednesday” jer, tapi spammer gucci boleh detect dan hantar banyak2 kat “spam” cerita pasal jualan gucci…

buat spammer gucci yang dihormati, minta maaflah ya, akak memang tak mampu nak beli gucci ni banyak2, so semuanya telah akak delete…

akak pun ambik kesempatan lah nak tulis pasal spammer gucci ni, mana tahu lepas ni ada peminat2 gucci tersasar ke entri akak ni hehe… tak lah pandai sangat pasal SEO ni, saja2 jer nak mencuba hehe…

beli barangan berjenama ni sebenarnya tidak lah rugi sangat, sebab, satu menang memakai dan satu lagi, ianya masih ada lagi nilai, sebab ramai yang nak membeli barangan jenama terpakai ni dan harganya tidak jauh beza, contohnya harga second-hand value 30% dari harga butik yang ada di malaysia, sedangkan kita beli di europe yang mana harga dia jauh lebih murah, untung sabut kita masih dapat keuntungan walaupun jual second-hand…

jadi, ini lah kisah “world of gucci”… bukan nak riak sekadar berkongsi ilmu dan juga nak tarik trafik sesat berkenaan dengan gucci…hehehe

Sila Kongsi :