Gelang Emas Untuk Dimenangi..!!!

Kalau ada peluang untuk mendapatkannya secara percuma, kenapa kita harus lepaskan ianya berlalu pergi begitu sahaja kan…? Gelang emas 916 bernilai RM2,500 mungkin menjadi milik anda dengan pembelian produk ZEETA Magis Aura Mawar bernilai RM50.00 Lima Puluh Ringgit Sahaja….

wow wow wowwww 🌹🌹🌹

Syarat-syarat penyertaan :-
Beli mana-mana produk ZEETA dengan minimun RM50.00, DI MANA Setiap pembelian RM50.00 akan mendapat 1 baucer @ kupon penyertaan. Oleh itu lagi banyak yang anda beli, lagi besar peluang untuk anda memenanginya. Contest berlangsung MULAI 5 Januari 2017 dan akan BERAKHIR 15 Februari 2017…. Setiap pembelian sila sertakan Nama Penuh, Nombor Kad Pengenalan dan Email anda. Macam mana hendak membuat pembelian…? PM SINI YA…..

Bakal Pemenang Contest tidak perlu risau kerana ZEETA HQ akan membuat LIVE VIDEO di fan page pada 28 Februari 2017 Jam 2.00 petang…..

Sebagaimana yang ramai sudah ketahui, khasiat sari bunga mawar juga berkesan untuk menghaluskan dan menyegarkan kulit.Seperti coklat juga, aromanya yang harum mampu menghilangkan depresi. Jesteru, tidak hairanlah bunga mawar digunakan di spa mahupun pusat kecantikan sebagai rawatan bagi menyegarkan tubuh badan.

Malah menurut kajian yang dijalankan sekumpulan penyelidik Jerman, mencium bau-bauan yang kuat, seperti bunga mawar, boleh menyegarkan semula daya ingatan mereka yang mudah lupa. Para penyelidik turut mendapati bau-bauan lembut seperti haruman bunga-bungaan boleh merangsang ingatan baru dalam otak manusia semasa mereka tidur…..

PM SINI YA…..

Nampak ZEETA ingat Emas….. apa????? Emassssssss…..! Jom kita sertai sekarang, bila??? Sekarangggg….. OoooooOK….!

LOVE

Sila Kongsi :