hoodie siti – glitter

assalamualaikum dan selamat sejahtera

syukur alhamdulillah dengan tahap kesihatan yang semakin pulih, aku mula berbiznes dengan aktif sekali, mula ke jakel untuk memborong kain2 untuk di buat tudung dan juga ke lorong haji taib mencari barang2 keperluan jahitan…

terkini kedai kak siti @ little scarf collections banyak mengeluarkan selendang dan hoodie dari material sifon, lycra, lycra-cotton dan juga glitter….

apabila tokeh bergaya hehe
apabila tokeh bergaya hehe

baru2 ini aku menggayakan hoodie-siti dari material lycra-glitter semasa menghadiri majlis kecil seorang teman, nampaknya ramai yang berkenan, dengan rasa senang hati aku membuat 15 warna hoodie-siti dari glitter, semasa memborong kain di jakel, aku mengambil kesempatan “update” di facebook, sambutan sangat baik, untuk keluaran pertama ianya telah habis terjual, sekarang dalam proses untuk keluaran seterusnya…

pmh

ghsweet

apa pun cabarannya iaitu dengan kehadiran ramai pesaing dalam industri ini, ianya sedikit pun tidak melemahkan semangat ku untuk terus berniaga, moga Allah permudahkan segalanya, aminnn

mari lah menuju kejayaan

Sila Kongsi :
  • Azman Ismail November 26, 2013 at 9:14 pm

    Kalau orang puas hati, insyaalah hodie Akak akan terus dicari, walaupun di pasaran pun banyak. dijual 🙂

    • sweetkurma November 26, 2013 at 11:06 pm

      setakat ini alhamdulillah, sambutan masih bagus dengan tudung2 yang akak keluarkan walaupun pesaing terlalu banyak…. macam tudung umrah/haji jugak kat luar memang dah terlalu banyak tapi masih ada yang mencari, sekarang dalam proses menyiapkan 600 helai
      alhamdulillah rezeki Allah
      sweetkurma recently posted..hoodie siti – glitterMy Profile

  • Anuar November 27, 2013 at 9:06 am

    Tahniah Akak… Memang murah rezeki akak… Baru perkenalkan satu design, dah ramai orang berminat nak membelinya… Semoga terus berjaya dalam bidang perniagaan yang diceburi….
    Anuar recently posted..WW : 5 Mini Contest SekaligusMy Profile

  • Mohd Azrin Abu Bakar November 27, 2013 at 9:15 am

    Boleh order by online kak?cantik tudung2x ni.Ingin hadiahkan pada isterilah

    • sweetkurma November 27, 2013 at 12:14 pm

      syukran boleh sangat
      LIKE jer page kedai kak siti tu, then order dari situ
      untuk blogger ada diskaun cun
      sweetkurma recently posted..hoodie siti – glitterMy Profile

  • kak baery November 27, 2013 at 1:29 pm

    mak rock hoodie tu ko pakai macam labuh jer..kalau labuh mak pun berkenan nie

  • Farisya Anastasyia December 2, 2013 at 12:30 am

    OMG!kak siti ada lagi x?berkenan kot! 😀
    Farisya Anastasyia recently posted..Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar AndaMy Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge