Biznes : kak, tudung dah dapat…cantikkkk…tq kak…

alhamdulillah, semua tudung2 yang dituntut dari para pengundi yanmieonline sudah pun selamat di pos dan final pengantaran pada hari isnin lepas….

semua tudung yang dipos adalah dari kedai kak siti @ little scarf collections

sebahagian ada yang memberi maklum balas… “kak tudung dah sampai… cantikkk…terimakasih kak”

“kak tudung dah terima…cantik dan selesa sangat…tak biasa pakai tudung syria tapi bila pakai yang akak punya selesa sangat…”

“kak tudung dah terima, cantik…saya ada buat entry untuk little scarf collections tau…”

“terimakasih kak siti, tudung dah selamat sampai…saya hendak  buat advertorial percuma utk akak kalau tidak keberatan…” terharunya akak….

“kak tudung dah terima…cantik…tq kak”

“kak tudung dah terima…cantik…peberet kaler saya tu kak…”

 

ini pulak tudung2 yang dituntut terus ke kedai kak siti

“kak, tudung dah sampai…terimakasih kak….cantik sangat…lepas ni rasa macam nak shopping pulak kat kedai kak siti“…hehehe

kalau ada di kalangan rakan2 blogger nak shopping di kedai kak siti, inshaAllah kak siti akan bagi diskaun baekkkkk punya…apa pun terimakasih banyak2 atas sokongan yang berterusan dari adik2 semua…especially saudara Denaihati, insan yang bertanggungjawab membawa akak ke dunia maya ini….

 Kaya Dirimu Kaya Diriku

aamiinn

Sila Kongsi :