Kasut Kesihatan Lelaki & Wanita Medshoe

Semua sedia maklum, jika kita mengabaikan kesihatan kaki, ia boleh menyebabkan kesakitan pada seluruh badan. Bukan setakat tumit, bahkan leher, lutut dan belakang badan turut terkena kesannya. Apatah lagi, kasut yang direka pada hari ini kebanyakannya  direka untuk gaya bukan keselesaan.

Kesannya, ramai yang terpaksa berdepan dengan masalah kesihatan kaki seperti sakit tumit, melecet dan sebagainya. Sekiranya kaki kita rasa sakit atau melecet selepas memakai kasut tersebut, itu bermakna kasut itu tidak sesuai dengan kita. PEMILIHAN kasut untuk kita pakai adalah sangat penting.

Kita biasa didedahkan dengan kasut kesihatan untuk kaum wanita dan sangat jarang pendedahan tentang kasut kesihatan untuk lelaki. Alhamdulillah di medshoe malaysia selain kasut kesihatan untuk wanita dengan berbagai pilihan, kasut lelaki juga ada. Selain itu medshoe malaysia juga ada menjual kasut khas untuk jururawat yang mengikut piawaian Kementerian Kesihatan Malaysia.

Bila sebut kasut kesihatan MEDSHOE, tentu ada sesuatu yang menarik untuk sweetkurma kongsikan di sini :-

KENAPA MEDSHOE?.
✅ Merupakan kasut kesihatan keluaran Bumiputera No.1 di Malaysia.
✅ Outsole diperbuat 100% getah asli. Anti licin. Design tapak kasut ini boleh dilentur.
✅ Insole mempunyai arc support dan pelapik poron menyeluruh.
✅ Material kasut ini dari microfibre.
✳️ Disyorkan untuk pesakit kencing manis, sakit tumit, sakit kaki, lenguh, plantar fasciitis, sakit tulang belakang, mereka yang berjalan & berdiri lama, ibu mengandung, bunions, sakit sendi dan urat, heel spurs, arthritis, melancong dan kegunaan harian juga…….

Sweetkurma ada salah seorang wakil pengedar sah yang dilantik oleh Medshoe Malaysia yang beroperasi di Shah Alam, Selangor.

Untuk mendapat bekalan kasut kesihatan Medshoe dengan Medshoe Malaysia, anda boleh klik qupower.com di sini. Jika anda memilih untuk datang terus ke showroom medshoe malaysia, boleh gunakan nombor agent sweetkurma, insyaAllah ada kasih sayang dari sweetkurma.

Ingat Kasut Ingat Medshoe Malaysia juga Sweetkurma.

LOVE

Sila Kongsi :