rezeki melalui blog

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

hampir dua bulan tidak update blog, tak tahu macam mana nak cakap huhuhu, memang terasa sangat2 bila tidak berblog ni (menulis atau singgah blog kawan2), nak kata busy ya juga, malas pun ya juga, TIBA2 rasa terharu kerana masih ada yang sudi singgah di blog kak sweetkurma ni, sebab ada yang email tanya tentang tempahan tudung untuk jenama sendiri

busy dengan kerja2 harian sebagai pembekal tudung2 terkini
busy dengan kerja2 harian sebagai pembekal tudung2 terkini

rasa sangat2 bersalah kerana tidak menggunakan platform seperti blog untuk memajukan perniagaan dengan sebaiknya, dah macam biskut kejap ada kejap tak ada, kak sweetkurma dapat ramai juga customer dari blog ini hendaknya yang buat carian “tudung” atau “tudung lapik dagu” dan kebelakangan ni ramai yang cari untuk “pembekal tudung jahitan sendiri”, dalam dunia perniagaan ni memang kita perlu untuk terus membina sebaik mungkin rangkaian (we are made for each other)

truly

alhamdulillah syukur, melalui blog banyak yang kak sweetkurma perolehi, rezeki dari sudut perniagaan, kawan2, ilmu dan banyak lagi, inshaAllah berusaha untuk terus berblog dan singgah blog kawan2 (macam dah selalui tulis gini huhuhu) – nak istiqamah macam sifu ku denaihati.com

sekian untuk kali ini, marilah menuju kejayaan

wassalam

Sila Kongsi :