Biznes : tudung baru…! tunggu ya…

aku dan pekerjaku sedang bertungkus lumus menyiapkan puluhan corak warna warni dan corak warna yang sama bagi memenuhi kehendak pelangan setia ku….inshaAllah akan dipasarkan minggu ke dua bulan mei 2012…atas jenama little scarf collections…

salah satu dari puluhan corak berwarna yang sedang dijahit

sebahagian sudah pun siap, tapi untuk memasarkannya, little scarf collections menunggu sehingga semuanya siap, ianya memudahkan pihak kami dan juga pihak pemborong…..

salah satu koleksi corak sama warna

tungguuuuuu…..kaya dirimu kaya diriku…aamiinnnn

Sila Kongsi :
  • maslynda April 29, 2012 at 2:27 pm

    kak, nnt cuba yg jenis hoodie ye… mcm cth yg sy pos hr tu

    • sweetkurma April 29, 2012 at 7:25 pm

      yang hoodie tu rumit sikit mas…bila tengah busy2 ni tak sanggup nak suruh staff buat…inshaAllah akak cuba buat tapi hoodie tu akak nak lebarkan sikit jadi bila pakai dia nampak mcm jatuh, mcm baju hoodie yang akak buat tuk mas tu…heee

  • yanmie April 29, 2012 at 2:59 pm

    Salam,

    cantik model heheee, tudung pun nampak cantik, nak order lah nanti, bolehkan? tapi takdelah borong coz yg pakai tudung kat rumah ni Yan sorang je heee~

    • sweetkurma April 29, 2012 at 3:13 pm

      heee tq yan, beli runcit pun boleh yan, harga akak bagi cun punya…kami buat servis pengantaran pos laju……

  • yanmie April 29, 2012 at 3:46 pm

    wahhh cun sangat tu kak, nanti yan survey2 tudung hihihi 😀

  • puanbee April 29, 2012 at 4:23 pm

    wah bestni kak ct , nanti boleh lah beli kat kak ct jer ..budak2 punya ada tak ?

    • sweetkurma April 29, 2012 at 6:40 pm

      budak2 punyer pun ada, layanzz jer fanpage “kedai kak siti” tu…heeee

  • anazkia April 29, 2012 at 6:39 pm

    Mantap, Kak!
    Kejap lagi raya, pasti tambak sibuk

    • sweetkurma April 29, 2012 at 6:40 pm

      heee iya mantop…inshaAllah….mahu kerja sama kak siti ker…kiki

  • Denaihati April 30, 2012 at 8:05 am

    Kirim salam kat emak mertua ya!!! heeee

  • syahrilhafiz May 1, 2012 at 3:36 pm

    ahaks, pelik sikit bila sampai sini, semanis kurma…hehe
    oh kedai kak siti, yang kak yan dok heboh heboh ini la..huhu
    salam kenal.. 🙂

    • sweetkurma May 2, 2012 at 1:20 am

      heeee iyo lah dik oiii…salam kenal di terima…terimakasih yer

  • Hafizul May 1, 2012 at 11:31 pm

    Emm semoga dimurahkan rezki selalu yer…..Aminnn

    • sweetkurma May 2, 2012 at 1:22 am

      aamiinnn….terimakasih hafizul atas doanya….

  • Myra Jay May 2, 2012 at 2:30 pm

    Cantiknya tudung yang no 1 tu, ceria nampak 🙂

    • sweetkurma May 2, 2012 at 11:56 pm

      semua cantik2 myra…myra punya nanti akak anta yer

  • Izzuddin Fauzi May 2, 2012 at 11:43 pm

    Cantik pulak 😀 Nanti dah nak jual note sy tau… Nak cari hadiah untuk mak n bakal isteri 😀

    • sweetkurma May 2, 2012 at 11:59 pm

      izzuddin…thanks, mmg ada banyak, boleh tengok2 di fanPAGE kedai kak siti facebook/silasinggah

  • puanbee May 3, 2012 at 8:20 pm

    Datang lagi mana entri baru nih kihkih

  • tia @ Ini kisah Tia May 6, 2012 at 12:19 pm

    cantik .. nak tunggu harga ni 🙂

    • sweetkurma May 6, 2012 at 4:12 pm

      tq sis sudi singgah…. tudung sudah dipasarkan, sila rujuk di fanPAGE kedai kak siti… harga just pm akak, sebab kwn2 blogger akak nak bagi special price

  • sarah July 26, 2012 at 3:05 pm

    kak, nak tengok gambar tudung kak kat na???nampak sikit2 je..maksud saya yang penuh…
    sarah recently posted..Bonus Setengah Bulan GajiMy Profile

  • sohoque February 1, 2013 at 4:30 pm

    errmmm.. masa ni pun baru nak start bisnes tudung..
    sohoque recently posted..Terima Kasih KIDMy Profile

  • Bang Iwan February 1, 2013 at 10:40 pm

    Siapa yah model tudung yang diatas?
    Bang Iwan recently posted..TRUE HEARTMy Profile

    • Bang Iwan February 1, 2013 at 10:40 pm

      Klau tidak salah, pada event SBB 2013 yang lalu.. hadir yah?
      Bang Iwan recently posted..TRUE HEARTMy Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge