Biznes : kedai 24-jam

fuhhh hari ini, aku mula bekerja dari jam 12 tengahari sampai jam 1.30 pagi, kerja ambik order dari fanPAGE kedai kak siti, sambil photoshoot untuk tudung2 baru siap di jahit untuk ku upload di fanPAGE kedai kak siti….ratusan helai tudung yang aku upload hari ni, untuk design2 ni :-

tudung labuh standard (saiz muka M)

 

tudung labuh mini (saiz muka M)

 

labuh tudung 3XL – tudung paling labuh di kedaiku (saiz muka L)

abis upload jam 1.30 pagi, check fanPAGE dah ada orang order….customerku pun tak tidor lagi, so kedai kak siti ni kira sama taraf dengan 7-eleven lah yer…servis 24-jam….kalau lah laptop toshiba satellite aku ni ada tangan, dah lama agaknya aku kena cubit ke pukul ker sebab over-used dia…i’m soriiiii….

ini lah kelebihan biznes alam maya, 24-jam sehari dan 7 hari seminggu……alhamdulillah rezeki dari Allah.

 

Sila Kongsi :