dalam hati penuh bunga2an dan haruman

bermula Rejab hinggalah menjelang Syawal, ada lah bulan2 yang paling sibuk buat diriku sejak 4 tahun lepas…alhamdulillah rezeki Allah yang maha luas ini…

sesibuk mana sekali pun, aku sentiasa didik diri ini agar tidak hanyut dengan dunia kerja demi memenuhi permintaan dari pengemar2 koleksi dari little scarf collections… aku pastikan ada masa untuk diri sendiri…

aku suka santai2 di spa, salon or di kedai bunga (kedai bunga plastik, kertas dan juga kristal)…walaupun aku ni nampak macam sarcastic orangnya tapi dalam hatiku penuh dengan bunga2an dan haruman…hehe

kaison festival city mall adalah salah satu tempat yang aku paling suka kunjungi…kedai penuh dengan bunga2an dan haruman

bila tengok bunga2an dan menghidu haruman yang bermacam-macam (tapi aku sangat suka haruman “jasmine”) jiwa rasa agak cool dan tenang…dalam suasana sebegini kadang2 teringat detik2 indah bersama cowok (encik suami)…INVITING – EXCITING – EMOTION with power I had never known, a world of unchained devotion because you were my very own…I had fallen in love with you (bak kata – joyce hemsley -)….

mak gadis dan bunga…hehe
sebahagian koleksi bunga yang dah masuk ke rumahku

tetiba hati jadi sayu bila terbaca kisah “desperate housewife” – Mencari Cinta Yang Hilang…ciannn orang perempuan kan…jangan sedih2 jom nikmati bunga2an ini…

suka sangat tengok ni

Anywhere is paradise….its up to you….

Sila Kongsi :