happy birthday to denaihati

Allah selamatkan kamu….Allah selamatkan kamu….Allah selamatkan Denaihati…Allah selamatkan kamu….27 April…. adalah tarikh lahir denaihati mengikut kad pengenalan….tarikh lahir yang ke berapa yer….(biarlah rahsia)…heee

happy birthday sahabat@sifu

Semoga Allah panjangkan umur denaihati, luaskan rezeki denaihati, beri kesihatan rohani dan jasmani yang sempurna buat denaihati, kekal bahagia bersama isteri tercinta, punya anak2 yang soleh dan solehah….sejahtera dunia dan akhirat…aaminnn….

….hidupkan untuk memberi …dia yang ku kenali secara dekat selama hampir 10 tahun…hatinya tidak melihat kepentingan untuk dirinya, dia selalu memikirkan sesuatu yang terbaik untuk orang lain dan berasa gembira apabila dapat membantu orang lain….

rombongan umrah bersama denaihati dan keluarga beliau

Kenangan terindah siratulrahimku bersama denaihati adalah ketika sama-sama menunaikan ibadah umrah bersama beliau, isteri, anak2 serta sebahagian keluarga beliau dari 15 mac hingga 26 mac 2012 lalu…

 

bersama ibu tecinta denaihati

Ya Allah Kau bantulah, Kau peliharalah, Kau permudahkanlah segala urusan2 dunia dan akhirat sahabatku@sifuku yang telah banyak membantuku ini….aamiinnn

  • Hafizul April 27, 2012 at 12:06 am

    Nasib sempat baca entri ni..hahaha…

  • akubiomed April 27, 2012 at 1:16 am

    Selamat menyambut Hari Lahir kepada bro DenaiHati. :-)

    • sweetkurma April 27, 2012 at 8:43 am

      thanks sudi singgah….akak dah voted yer for digi award…good luck

  • ejam April 27, 2012 at 9:05 am

    Semoga Denaihati diberikan kesihatan yang baik, kebahagiaan dunia dan akhirat serta dilimpahkan dengan lebih lagi rezeki, hidupkan untuk memberi…

  • huda @hudahijab April 27, 2012 at 12:13 pm

    Nasib baik sempat baca kak. Kalau tak, sure terlambat! Anyway selamat menyambut hari kelahiran to big big boss denaihati.. Semoga panjang umur, diberkati allah selalu hingga ke akhir hayat, diberika n rezeki yg byk dan diberikan kesihatan yg baik..

  • puanbee April 27, 2012 at 4:13 pm

    Kawan dah lama ye .. bertuah kak ct berkawan dgn org macam denaihati tu ..

  • lunaticg April 27, 2012 at 4:21 pm

    Pertama kali tengok gambar bro denaihati.
    Selamat Hari lahir bro…, semoga rezeki makin mantap, blog makin hebat.

  • ProfHariz April 27, 2012 at 6:49 pm

    Selamat Ulangtahun Kelahiran Bro Denaihati. Orang yang lama la ni kak :)

    • sweetkurma April 28, 2012 at 12:55 am

      tq profhariz sudi singgah….betul tu dik orang lama tapi muda lagi…heeee

  • yanmie April 29, 2012 at 3:03 pm

    Salam, boleh sambut birtday sesama dgn aiman ni hehee, selamat hari lahir en.amir, moga pnjg umur murah rezeki :D

    • sweetkurma April 29, 2012 at 3:15 pm

      yup, next year boleh buat double celebration amir @ aiman…heeee…kek dia yan buat, yang lain2 little scarf collections sponsur….apa macam…?

  • Myra Jay May 2, 2012 at 2:35 pm

    Semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki untuk denaihati :)

  • sohoque February 1, 2013 at 4:36 pm

    happy belated birthday tuan denaihati.. hehehe.. belated hampir setahun tu…!!!
    sohoque recently posted..Terima Kasih KIDMy Profile

  • Bang Iwan February 1, 2013 at 4:43 pm

    Kalau saya sudah tahu lahir keberapa… sempat berbual lama dengan beliau.
    Bang Iwan recently posted..TRUE HEARTMy Profile

  • Bang Iwan February 1, 2013 at 10:47 pm

    Senangnya bisa berumrah bersama Tuan Haji Amir Hassan
    Bang Iwan recently posted..TRUE HEARTMy Profile

  • munir ardi February 2, 2013 at 1:13 am

    senangnya bisa berbual sampai larut malam di kamar hotel kemarin beroleh banyak ilmu juga usia masing-masing
    munir ardi recently posted..Merekam jejak kesuksesan blogger top di #SBB2013 bagian 2My Profile

  • sweetkurma April 27, 2012 at 2:31 pm

    ok thanks anarm for your good support towards my blog

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Trackbacks