Biznes : kena terjah…!

hari ini memang alhamdulillah sangat2 Allah bagi rezeki dari pagi….pagi2 on jer fanpage kedai kak siti, ramai dah customer yang shopping online, dok kalut mengumpul order tetiba customer dari jitra pulak mai…lepas tu customer dari taman kosas (anak beranak) mai shopping…..

petang pulak dapat call dari geng blogger nak mai, sms address…..ciannnn dia sesat-barat nak sampai rumah akak, mai danau kota ok jer tapi cari rumah@kedai kak siti tak jumpa2….dugaan nak senang tu heee

bila dah sampai, mak aiiii ramainya lah pengiring….apa lagi memang meriah lah laman rumahku yang luas tu dengan suara bala tentera puanbee dan aishahbee….

tadaaa….! amboiiii sempat posing di kedai kak siti….

puanbee balik dengan tudung2 baru little scarf collections….lepas ni boleh lah transform ke koleksi LSC yer…badan pun dah makin slim dengan beautiful….heee… lepas ni kita lawan yer sape slim…awww malu mak tau….

apapun akak ucapkan berbanyak terimakasih kat puanbee dan aishahbee sebab sudi datang rumah@kedai kak siti…moga siratulrahim ni berterusan tanpa “prajudis” (boleh gitu kikiki)…

yang paling penting akak tak sabar menunggu kehadiran my beautiful hee….kaya dirimu kaya diriku…aamiinn….

  • Razifredz May 8, 2012 at 12:23 am

    waa … best tu … syukur rezeki Allah SWT

  • yanmie May 8, 2012 at 5:16 pm

    Salam,

    Untunglah boleh slim2 kan badan, jelesnyeeee hehehe
    tudung2 tu, mesti banyak borong tudung ni :D

    • sweetkurma May 8, 2012 at 5:18 pm

      dia nampak dah slim ler, sbb dia rajin pakai beautiful, emmm akak ni jenis pemalas…dia dpt tudung2 baru untuk promosi, akak baru sempat antar sebahagian jer yan, busy sangat, customer shopping online dan yg mai umah pun non-stop…alhamdulillah

      • yanmie May 8, 2012 at 5:22 pm

        Syukur alhamdulillah rezeki, betul kak terkejut tengok gambar dia hehehee, tak puas hati ni!!!!!! hahahhahaa

        • sweetkurma May 8, 2012 at 6:12 pm

          hehehe….itu lah nak arrange one hi-tea tuk kita2 jer….akak cakap kat bee last year akak byk entertain geng2 lama, this year nak tukar entertain geng blogger pulak…heee tadi kwn bee ayujamal mai ukur badan akak untuk beautiful…si ayu ni rupayanya giler tudung…emmm sampai kering wallet…punyer lah excited dua helai tudung dah dibeli tetinggal….dok kalut bawak yang satu beg penuh tudung2 baru

        • puanbee May 8, 2012 at 9:16 pm

          haha tak puas hati kena cuba le.. kehkehkeh

      • puanbee May 8, 2012 at 9:09 pm

        ehem nampak slim ye , bestnyaaa

        • sweetkurma May 8, 2012 at 9:11 pm

          lepas ni ada orang terkezuttt tengok gambo akak lak heee…tadi sebelum dinner dah ambik jamu tu 25 biji…we will see haha

        • puanbee May 10, 2012 at 8:25 am

          lepas ni kak siti lg cantik dr saya , dah lah awet muda… waaa

      • puanbee May 8, 2012 at 9:17 pm

        suka dengar hi -tea untuk blogger tu kak, bestnyaa

        • sweetkurma May 8, 2012 at 9:57 pm

          nanti lapang2 sikit kita buat yer…tunggu kawan akak balik dari italy, dia pegang discount card…

        • puanbee May 10, 2012 at 8:26 am

          wokey , best tu kak… aisyehh ..

  • puanbee May 8, 2012 at 9:19 pm

    Salam kak , nak cakap sorry bawak rakyat ramai2 ehehehe

    • sweetkurma May 8, 2012 at 9:53 pm

      apa nak sori, depa bukan kacau pun….depa seronok dpt tempat luas tuk main kejo2…

  • Din May 8, 2012 at 9:22 pm

    alhamdulillah.rezeki Allah.

    • sweetkurma May 9, 2012 at 5:42 pm

      alhamdulillah, aamiinn…terimakasih sudi singgah

  • Myra Jay May 9, 2012 at 8:17 am

    Wewiitttt!! Cayalah Bee dah nampak slim ye, apa rahsia anda?? :)

  • Myra Jay May 9, 2012 at 8:18 am

    Kalaulah myra dok sana leh jugak terjah kedai kak siti, lagi best dapat tengok real :)

    • sweetkurma May 9, 2012 at 5:43 pm

      nanti mai kl, roger2 yer myra…tudung myra yang vote tu akak belum anta lagi, sebab terlalu byk kena buat satu2….tungguuuuuu ya

    • puanbee May 10, 2012 at 8:27 am

      kang myra lak tak nak balik macam ayu jamal , bee ok lagi .. jenis tk menggila soping2 ni ..

  • Izzuddin Fauzi May 9, 2012 at 7:48 pm

    Seronok die dapat kunjungan ye :D Hehee :D

  • wazy May 9, 2012 at 9:45 pm

    berniaga di facebook kalau kena dengan cara ,memang untung,semoga bisnes akak lebih maju

    • sweetkurma May 10, 2012 at 7:01 pm

      aamiinn…terimakasih wazy…setakat ni memang alhamdulillah….

  • Juan May 9, 2012 at 9:50 pm

    terbaiklah

  • Hafizul May 10, 2012 at 11:32 am

    Kak CT, selain daripada buka FB dan LIKE dekat kedai kat CT dekat mana lagi sy boleh tengok koleksi tudung kak ct???

    • sweetkurma May 10, 2012 at 6:59 pm

      setakat ni ada kat fanpage kedai kak siti or datang kedai akak kat danau kota

  • Hafizul May 10, 2012 at 11:36 am

    Kak siti, LSC Midi (M) ni brapa harga??

    • sweetkurma May 10, 2012 at 6:59 pm

      hafizul, nak senang, fizul gi kat album dan komen kat bawah tudung yg fizul nak tahu, senang akak nak menjawab…thanks yer

  • kulanz May 10, 2012 at 10:58 pm

    Alhamdulillah, moga lepas ni tambah rezeki lagi..

  • woot May 11, 2012 at 12:38 pm

    fuhhh bisnes tudung..saya jual baju muslimah kat tenet kak.hehe..pemborang..ade rezeki nanti jadi pengilang pulak ;)

  • Fazreen May 11, 2012 at 1:47 pm

    bertambah sorang lagi list yang een kenal berniaga secara online. boleh tuntut ilmu nanti.

  • syu90 May 24, 2012 at 7:18 am

    wahh..besnye, kena terjah ngan rakan blogger..hehe..
    syu90 recently posted..SeoHyun (SNSD) – I’ll Be WaitingMy Profile

  • akuzle ayu July 31, 2012 at 8:45 pm

    neh kira pakatan tudung n korset ‘beautiful’ laa neh yea? sure tambah anggun manggun lepas neh…kikikiki
    akuzle ayu recently posted..Berbuka Puasa Minggu KeduaMy Profile

  • budakfelda August 10, 2012 at 11:43 am

    model baru ke tu kak :)
    budakfelda recently posted..Olimpik 2012 : Pandelela Rinong Membanggakan MalaysiaMy Profile

  • munir ardi March 6, 2013 at 1:33 am

    semoga akan terus berkembang bisnis ini kak
    munir ardi recently posted..Apa kataku tentang Brand Denaihati Bagian 1My Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Trackbacks