Kedai Kak Siti



Biznes : Memborong Di Jakel

Untuk biznes tudung2ku semua material aku beli di Jakel Masjid India, Kuala Lumpur, dah 3 tahun aku berurusan dengan Jakel (ingat kain ingat Jakel)….Alhamdulillah hubungan biznes antara Little Scarf Collections (LSC) dengan pihak Jakel adalah sangat baik, aku sangat bersyukur dengan hubungan baik ini….

kain2 bercorak yang biasa ku borong

Biasanya setiap dua minggu aku akan pergi memborong kain2 di Jakel, sekirannya ada material baru sampai, pihak Jakel akan menghubungi ku….layanan yang diberikan oleh pekerja2 Jakel di tingkat 2 (bahagian kain langsi & lycra) sangat lah baik, setakat ini aku berpuashati….

Bersama Person In-Charge 2nd Floor, En Ahmad (menantu Jakel)

Hari ini, aku memborong kain untuk tudung2ku lebih banyak dari biasa kerana permintaan yang luar biasa dari pelawat fanPAGE kedai kak siti dan juga pelanggan@pengemar setia LSC….

aku dan koleksi kain lycra bercorak di Jakel

Untuk para pengemar LSC, nantikan koleksi terkini dari kami dan inshaAllah, dua minggu lagi ianya akan di publish di kedai kak siti….tungguuuuu

memang pening nak memilih, bila dah terlalu banyak material….berpino mata akakkkk…..

Tungguuuuuu…..

  • Azydy April 25, 2012 at 11:02 pm

    jakel ada bagi diskaun..kedai akak tak bagi diskaun ker..hehe

    • sweetkurma April 26, 2012 at 12:21 am

      kedai akak tentu ada diskaun dik…especially geng2 blogger…akak bagi harga baeekkkk punya…InshaAllah

  • yanmie April 26, 2012 at 8:16 am

    Salam Kak,

    wah mesti dapat best price kan?, teringin nak order tudung dengan kaksiti pulak :D

    • yanmie April 26, 2012 at 8:17 am

      nak komen pasal blog pulak, cantik, sedap mata memandang, yang penting kemas, dah nampak macam pro sebab sidebar tak penuh dengan widget yang tah pape heheee, tahniah kak :D

      • sweetkurma April 26, 2012 at 9:33 am

        ooo so sweet…thanks yan for your good support towards my blog…baru nak bertatih ni yan, tu yg selalu dok scroll your blog, puanbee, myra dan lainnya….sharing is caring…one day we go for teh tarikh ya….

        • puanbee April 27, 2012 at 4:11 pm

          aik nama saya pun di sebut hehehe ..

    • sweetkurma April 26, 2012 at 9:30 am

      ooo itu boleh tanggung berezzz yan, utk geng2 blogger mmg ada special price,,, just click jer from kedai kak siti…heeee

  • Juan April 26, 2012 at 2:10 pm

    wah best nyerrr

  • puanbee April 27, 2012 at 4:12 pm

    Kak siti best lah berbisnes , sy pun suka bisnes , tp rasanya nak cuba premium beatiful ..kena banyak berkawan dgn org bisnes nih .. hehehe

    • sweetkurma April 27, 2012 at 4:53 pm

      nak belajar no hal bee, kan berkongsi itu indah heee….lets teh tarik akak belanja…kikiki

  • sohoque February 2, 2013 at 10:21 am

    mesti dpt diskaun byk kalau beli borong cam ni kan?
    sohoque recently posted..Terima Kasih KIDMy Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge