Biznes : tudung2 baru dah siap…!

alhamdulillah, dua minggu berlalu dan semua tudung2 baru little scarf collections sudah siap dan telah ada di fanPage kedai kak siti….

sebahagian dari koleksi baru

syukur atas rezeki yang Allah beri, belum dipasarkan sudah ada beberapa pemborong yang dah booking untuk butik2 mereka……

sebahagian dari ratusan koleksi baru

sesiapa yang berminat untuk menjalankan perniagaan, kak siti akan bagi harga borong (minima 20 helai) yang sangat berpatutan….

salah satu contoh lycra bercorak

untuk yang nak pakai sendiri dan bukan untuk berniaga, harga yang sangat berpatutan akak ku beri utk setiap pembelian 3 helai dan pengantaran ada lah percuma….

- happy shooping ya -

- kaya dirimu kaya diriku -

aamiinn

 

  • puanbee May 6, 2012 at 5:53 pm

    Jom nak berniaga lah kak siti haha …

  • puanbee May 6, 2012 at 5:54 pm

    cantik2 balaka , corak tak sama yg ada di pasar malam tu kan ..

    • sweetkurma May 6, 2012 at 6:10 pm

      huhu memang tak sama puanbee…akak supply utk butik2 dan juga butik2 online, individu yg buat biznes di opis2 pun ada….ini memang jahit sendiri, akak ada bengkel jahitan di jalan gombak…kain2 ambik di JAKEL masjid India….

  • Hafizul May 7, 2012 at 12:07 am

    Emm terasa lama dah nk try jual tudung…jadi pemborong..tapi takut tak laku jer…tudung kan cepat jer berubah..taste orang pun makin hari,makin tinggi..haiya…

    • sweetkurma May 7, 2012 at 7:29 am

      heee iya ker fizul, tudung tak byk berubah, akak jual yg everlasting, akak tak jual yg ikut musim…kalau jual yg ikut musim mmg risiko tak laku tu ada bila musim dah abis….alhamdulillah akak jual yg tak ikut musim, dah 3 tahun inshaAllah masih bertahan..

      tapi melibatkan diri dlm dunia biznes mmg kena bersedia utk berhadapan dgn risiko, mcm akak risiko tak laku tu inshaAllah tak ada, tapi risiko pekerja tetap ada

  • yanmie May 8, 2012 at 5:25 pm

    Salam,

    Alamak mengancam betul tiga2 ni, ada stok lagi tak ketiga2 ni? nakkk orderrr tapi sais kepala org gemuk :D

  • sweetkurma May 8, 2012 at 6:15 pm

    mana gemuk nya….yg atas dah sold out..yg bawah tu ada rasanya…ada puluhan kaler akak upload kat kedai kak siti, dua hari ni ramai sungguh yg shopping online, tu yang sebahagian dah sold out…alhamdulillah

  • Myra Jay May 9, 2012 at 8:23 am

    Tudung yg last tu cantik kak, kombinasi warna cantik..

    • sweetkurma May 9, 2012 at 5:44 pm

      mmg cantik, alhamdulillah myra 90% sold out…next week baru nak start new production

  • wazy May 9, 2012 at 9:44 pm

    Lawa-lawa koleksi tudung tu,hehe akalu ada diskaun bgtahu yer kak,boleh beli untuk mak saya dan sidia

    • sweetkurma May 10, 2012 at 7:02 pm

      untuk geng blogger memang akak bagi good diskaun, just mention nak yg mana satu, inshaAllah akak bagi…berkongsi itu indah heeee

  • Razifredz May 10, 2012 at 11:28 am

    Cantik …. ble ke nak join venture dng akak hehehe

    • sweetkurma May 10, 2012 at 6:54 pm

      join-venture offer dah tutup heee….nak memborong memang sentiasa open kiki

  • sweetkurma May 14, 2012 at 6:49 pm

    alhamdulillah…sesungguhnya diriku amat berharga…heee

  • Nur June 17, 2012 at 2:14 am

    Salam.. Cantik tudung2 ni.. Tumpang tanya, kedai Kak Siti di mana ye?
    Nur recently posted..Snogurt JB Taman Universiti OutletMy Profile

  • sohoque February 4, 2013 at 8:35 am

    LSC ada pakai ejen tak akak?

  • munir ardi March 6, 2013 at 1:32 am

    model diatas sesuai benar tudng jadi cantik sesuai dengan modelnya
    munir ardi recently posted..Apa kataku tentang Brand Denaihati Bagian 1My Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge
Trackbacks
  • [...] nya rasa hati bila dapat pelanggan yang spoting macam ni. Alaaa.. korang tak kan tak kenal ? Kak Siti Sweetkurma dari kedai kak siti tu … a’ah yang tu lah [...]