Selamat Datang

Assalamualaikum semua….

Blog ini baru saja dibina (saya budak baru belajar heee), suka nak berkongsi sesuatu melalui pengalaman sendiri, pemerhatian dan juga pembacaan…rata2 mungkin berkisar sesuatu mengenai keluarga dan wanita.

Rasa minat untuk berkongsi mungkin disebabkan sudah terlalu banyak menyimpan pengalaman kisah suka dan duka diri sendiri, rakan2 dan masyarakat sekeliling yang ku perhatikan. ย Semoga ianya akan memberi manfaat kepada semua yang memerlukan insyaALLAH.

Sesungguhnya BERKONGSI itu Indah
Sila Kongsi :
  • Affan Ruslan April 15, 2012 at 9:17 pm

    Selamat datang ke dunia blogger.
    Tahniah kerana telah menyertai seminar yg dianjurkan Denaihati, pasti banyak ilmu yang diperolehi.

    Nak dapatkan kejayaan pastikan menggunakan strategi dan ilmu yang telah diajar ๐Ÿ™‚

    • cacar April 16, 2012 at 2:49 pm

      terimakasih, memang banyak yang kami dapat dari seminar yang dianjurkan denaihati.com…tapi masih banyak yang perlu dipelajari…inshaAllah akan terus belajar

  • budakserius April 15, 2012 at 11:17 pm

    Welcome2 new blog ๐Ÿ™‚

    • cacar April 16, 2012 at 2:47 pm

      terimakasih banyak2…kami budak baru belajar kalau salah sila lah betulkan….

  • yanmie April 16, 2012 at 4:38 am

    Salam,

    Hoyeahh macam menarik je, sebelum tu nak tanya, cacar tu apa? duk ingat penyakit cacar je nie hehee ๐Ÿ˜€

    • cacar April 16, 2012 at 2:47 pm

      dah tukar dah sweetkurma heee….thanks sudi visit my blog yang masih kosong huhu

  • JAI @ JEJAI April 16, 2012 at 3:02 pm

    Tahniah kak..Insyallah boleh blog ni..dari nama dah start main SEO..hehe..

    • cacar April 16, 2012 at 3:09 pm

      terharu akak dik, thanks so much yer…

  • zuls April 17, 2012 at 6:42 pm

    selamat datang ke dunia blog! nama sweetkurma ni memang best! ๐Ÿ™‚

    • sweetkurma April 17, 2012 at 7:00 pm

      terimakasih banyak2 atas kesudian singgah….manis kah kurma itu….? heeee

  • puanbee April 24, 2012 at 12:38 pm

    salam kak ,

    selamat datang , dah belajar dari otai mesti cepat je naiknya nanti ..

    • sweetkurma April 24, 2012 at 1:01 pm

      heee tq so much…mudah2an aamiinn

  • Cikgu Hairul June 20, 2012 at 1:22 am

    Selamat datang ke dunia blogging. (ucapan terlambat) hehehe ๐Ÿ™‚
    Cikgu Hairul recently posted..Alternatif Kepada PTPTN, FGVH Menawarkan BiasiswaMy Profile

  • KiD January 10, 2013 at 8:48 pm

    salam… hai.. selamat perkenalan dari saya.. ๐Ÿ™‚
    KiD recently posted..Tahun Melawat Terengganu 2013My Profile

  • sohoque February 1, 2013 at 4:29 pm

    masa ni akak baru buat blog ker? tak der la lama sgt yer.. lbh kurang sama ngan saya jer.. tp pencapaian akak teramat laju.. nak kena belajar ni..!!
    sohoque recently posted..Terima Kasih KIDMy Profile

  • munir ardi February 14, 2013 at 4:50 am

    lihat postingan pertama untuk inspirasi karena nak serius di wp juga
    munir ardi recently posted..Sudahkah kita bersiap menghadapinyaMy Profile

  • Khairul Zamri September 8, 2016 at 6:03 am

    Ini artikel mula2 menulis blog nampaknya
    Khairul Zamri recently posted..Apply Kad Debit Maybank Secara OnlineMy Profile

    • sweetkurma September 17, 2016 at 11:25 pm

      ini artikel masa hari belajar jadi blogger huhu

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge